Ons team

Lisanne Davids-Busink

Lisanne Davids-Busink

Oprichter en Uitgever

Lisanne heeft het online magazine Tof in het Bos bedacht en ontwikkeld. Daarnaast runt ze www.bierenappelsap.nl en organiseert ze evenementen. Samen met man Endre en kinderen Maxime en Xavier woont ze in Utrecht.

Endre Davids

Endre Davids

Mede-oprichter

Endre werkt op de achtergrond mee aan Tof in het Bos. Daarnaast helpt hij bedrijven om digitale verandertrajecten te realiseren als commercieel directeur bij Makerstreet in Amsterdam.

Laura Kenter-Godefroy

Laura Kenter-Godefroy

Redacteur

Laura is redacteur bij Tof in het Bos. Daarnaast werkt Laura ook mee aan Bier en Appelsap en runt ze haar online cadeau-winkel voor kids: Stippel Kinderwinkel. Laura woont met haar man Michel en kinderen Ruben en Anouk in de Bilt.

Madelief de Vries

Madelief de Vries

Redacteur

Madelief is moeder van zoon Bram (2013). Ze woont in Utrecht en gaat samen met haar gezin graag op pad. Van lekker uit eten tot ravotten in het bos. Daarnaast kookt ze erg graag en schrijft ze artikelen voor Tof in het Bos en Bier en Appelsap.

Karianne Vermaas

Redacteur

Karianne woont samen met Michiel en dochter Milou in Utrecht. Zij is informatiekundige en werkt met haar eigen bedrijf WAU?! – What About Users?! aan vraagstukken over het gebruik en de gebruikers van innovaties.

Marlies van de Ven

Marlies van de Ven

Redacteur

Marlies is nu webredacteur maar mist het buitenleven. Ze volgt dus een opleiding tot boer en gaat lekker wandelen in het bos! Met Remco en hun dochters Lindi (2008) en Elena (2005) woont ze in Utrecht. Ze schrijft ook voor Bier en Appelsap.