Over

Bij Tof in het Bos vind je de leukste wandelingen, mooie horecazaken, fijne speelplekken, maar ook bijvoorbeeld een hotel of vakantiehuisje voor een langer verblijf in het bos.

Tof in het Bos is opgezet door Lisanne Davids, moeder van 2 jonge kinderen woonachtig in Utrecht.

“Omdat we zelf altijd op zoek zijn naar de leukste plekken om naartoe te gaan met onze kinderen, besloten we in 2015 Bier en Appelsap op te zetten. Een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Horeca, festivals, theater, natuur en cultuur. Er bleek grote vraag naar leuke wandelplekken en horecazaken in het bos. Daarom hebben we het stoere zusje opgezet: Tof in het Bos.”

Help je mee van Tof in het Bos een succes te maken?
We gaan graag naar het bos, maar de leukste plekken in heel Nederland verzamelen kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar gastredacteuren (vrijwillig). Ga je graag op pad in de natuur, ontdek je de hipste plekjes of de klassiekers, houd je van schrijven en maak je mooie foto’s? Kijk dan even hier!

Tips:
Wil je graag een tip doorgeven of heb je zelf een leuke plek in het bos en wil je dat we eens langskomen? Neem dan vooral contact op via het contactformulier, of stuur een email naar info@tofinhetbos.nl.