Op zaterdag 8 september organiseert De Groene Koepel de eerste editie van het Kampvuurfestival. Dit intieme muziekevenement, bedoeld om het buitenleven te vieren, vindt plaats op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten. De line-up is bekend en de kaartverkoop is gestart!

Kampvuurfestival
Het Kampvuurfestival is een vervolg op de succesvolle Dag van de Kampvuurmuzikant, die Stichting De Groene Koepel jaarlijks organiseert op de Natuurkampeerterreinen en GroepsNatuurkampeerterreinen. De publieksfavorieten van afgelopen editie vormen dan ook de headliners van het festivalprogramma.

Programma
Naast de optredens van maar liefst vijftien kampvuurmuzikanten, kun je je eigen muzikale talent ontdekken tijdens de workshops ukelele, ontspannen tijdens de yogasessies, luisteren naar een spannend kampvuurverhaal of neerploffen in een strandstoel en met een zomers drankje genieten van de mooie omgeving. Voor de kinderen is er een Kinderplein ingericht. Het programma duurt van 14.00 tot 22.00 en aansluitend kan er gekampeerd worden. Bekijk de website voor het volledige programma.

Eerste editie Kampvuurfestival Dronten

Food & Drinks
Tijdens het festival kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes, zoals de bijzondere biertjes van Bird Brewery. Waar mogelijk zijn de producten biologisch en er zijn voldoende vegetarische opties. Let op, er kan alleen met contant geld betaald worden.

Locatie
Het festival vindt plaats op De Abbert, een prachtig kampeerterrein in Dronten, in het midden van het land. De Abbert is een écht GroepsNatuurkampeerterrein en bestaat uit diverse kampeervelden die hier speciaal voor zijn ingericht. Zo heeft ieder veld een eigen kampvuurplaats, eigen sanitair en een eigen groepsaccommodatie. De Abbert is één van de zestien GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is gestart. Er zijn dagkaarten, kampeerkaarten en weekendkaarten. Meer informatie vinden en direct kaarten bestellen kan via de website.

Stichting De Groene Koepel
Initiatiefnemer van het evenement is Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. De Groene Koepel zet zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab, innovatie in recreatie.

Eerste editie Kampvuurfestival Dronten