Trek je laarzen aan, trommel vrienden & familie op en stap in je auto richting Bunnik want het is tijd voor KIDS X-MAS. Goed verborgen achter hoge dennenbomen ontdek je op zondag 17 december van 10.00-17.00u een magisch kerstdorpje waar ieder kinderhart het échte kerstgevoel beleeft. Groter & beter dan ooit tevoren organiseren we voor het jou een familiedag bomvol toffe activiteiten. Dit maakt een kerstboom in een écht bos uitzoeken wel heel bijzonder.

Kids X mas bij buitengoed de boomgaard

Vliegende kerstboom versus Marshmallows
Ga op ontdekkingstocht in het bos, waar je Ranger Swen ontmoet die je de fijnste trucjes leert voor het maken van een warm kampvuur. Rooster heerlijke marshmallows. Ooit vliegende kerstbomen gezien? Kijk men zover mogelijk een kerstboom kan werpen, of doe zelf natuurlijk mee!

Een sminkelf zorgt voor de mooi versierde kerstsnoetjes. Ben je liever creatief? Dan pimp je je eigen kerstboompje of ga je lekker freubelen aan de freubeltafel. Als je wat energie kwijt wilt, dan ga je de uitdaging aan op het reusachtige springnet in het bos, hoog gesponnen tussen de bomen. Natuurlijk krijg je hiervan lekkere trek. Daarom zijn er heerlijke winterse lekkernijen & drankjes bij de kerststalletjes. Ook ons kerstinterieurhart wordt hier blij van; want in het kerstwinkeltje kun je allemaal leuke hebbedingen kopen. Het polaroid kerstelfje legt al deze bijzondere momenten voor je vast.

Toegang tot het Buitengoed = gratis
Deelname KIDS X-MAS (kinderen vanaf 3 tot 12 jr) middels een polsbandje voor alle activiteiten vanaf 3 jaar = € 8,50

Meer informatie kun je vinden op www.buitengoeddeboomgaard.nl.