Wist je dat Tof in het Bos het stoere buitenzusje is van Bier en Appelsap? Een online platform gericht op ouders en geeft tips om allerlei leuke dingen te doen met je kinderen in het midden van het land.

Op 25 mei is het tijd voor de allereerste editie van het Bier en Appelsap Festival! Bier en Appelsap organiseert dit festival samen met buiten in de kuil in de Kuil van Drakensteyn in Lage Vuursche.

De locatie is top! Het horecapaviljoen buiten in de kuil ligt aan een open plek in het bos, waar kinderen hun gang kunnen gaan en iedereen welkom is. Op Hemelvaartsdag toveren we de kuil om tot een fijne plek voor het hele gezin en zijn er tal van activiteiten te doen!

bier en appelsap festival lage vuursche buiten in de kuil bier en appelsap festival lage vuursche buiten in de kuil

Het programma
Je kunt vliegers maken, hutten bouwen, van de waterglijbaan af, bubbelvoetbal spelen of stoere houten dingen bouwen met Professor Loep. Probeer eens een circusattribuut uit bij Circus Snor, luister naar cabaretliedjes voor kinderen of neem de allerkleinsten mee naar een workshop van Esther van de Muziekfabriek. Of wandel mee met de boswachter van Staatsbosbeheer of stap in de cowboywagen van Stal Schaft.

bier en appelsap festival lage vuursche buiten in de kuil bier en appelsap festival lage vuursche buiten in de kuil

Food & Drinks
Bij een festival hoort natuurlijk lekker eten en drinken en ook daar wordt voor gezorgd! Eet een pizza uit de houtoven, ga voor een lekkere tosti of portie friet of ben je meer fan van een lekkere hamburger? Voor taart bij de koffie wordt natuurlijk ook gezorgd en uiteraard zijn er ijsjes.

De locatie en kosten
Buiten in de kuil ligt aan de kuil van Drakensteyn (Zevenlindenweg 9) en kun je vinden via de toegangsweg aan de Hoge Vuurscheweg. De parkeerwachters wijzen je een parkeerplekje. De toegang tot het terrein is gratis en wil je meedoen aan de activiteiten, dan koop je een bandje. De kosten hiervoor zijn 7,50 voor kinderen, 6,- voor volwassenen en tot 4 jaar zijn kinderen gratis.

Uiteraard hopen we je allemaal te zien op dit toffe festival! Meer info en updates vind je via het Facebookevent of op de website van Bier en Appelsap. Tot de 25e!

Festival Bier en Appelsap