Zaterdag 21 januari vindt er een supertof evenement plaats in het Utrechtse Gagelbos. IJsclub Siberia organiseert dan Glow in the Park.

Wandelen door het licht
Op deze zaterdagmiddag (en avond) kun je tijdens Glow in the Park een mooi parcours van 2,5 km wandelen in het Gagelbos. Ben je met kleine kinderen, dan is er een kinderroute van 1 km. Je loopt langs verrassende lichtkunst, muziek en theateracts. De tocht voert vanaf de parkeerplaats Noorderpark Gagelbos (net aan de rand van Utrecht Overvecht) door het Gagelbos, de Gagelpolder en langs de Gagelplas. Trek genoeg warme kleding aan en bereid je voor op een magisch avontuur in het winters witte Gagelbos mét black light. De organisatie houdt een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelst geklede deelnemer.

glow in the park gagelbos utrecht overvecht wandelen licht

Finish Festival
Na afloop van de wandeling is er het Finish Festival met warme chocomelk, vuurkorven, gagelkoeken en andere lekkere hapjes, live muziek en theatrale acts. Zo komt Isabel Nolde optreden, kun je knuffelen met huskyhonden en is er silent disco in de iglotent.

glow in the park gagelbos utrecht overvecht wandelen licht

Programma:
Vanaf 16.00 uur Inloop en kaartverkoop
Van 17.00- 19.00 uur Start Wandeling (dan wordt het snel donker).
Van 20.00-22.00 uur Finish Festival

Locatie:
Parkeerplaats Gagelbos
(klik op de link voor de startlocatie: naast Sint Anthoniedijk no.107)

Prijs:
€4 (volwassenen) / €1 (kinderen)
Gratis voor U-PAS houders

Meer informatie vind je op de website van IJsclub Siberia.

ijsclub siberia wandelen wandeling bos overvecht gagelbos utrecht