Zin om een lekker frietje te combineren met een wandeling? Dat kan bij Bosberg Foodbar in Appelscha. Deze snackbar annex foodbar ligt midden in het bos. Vanaf de parkeerplaats loop je zo via een verhard pad langs bossen en zandvlaktes!

Tijdens onze vakantie streken we hier neer voor de lunch. Veel wordt hier ter plekke gemaakt, zoals de frikandel met kip en zoete aardappel of de heerlijke friet met een schilletje.

We deelden een puntzak friet, Endre ging voor een Angus burger en zelf koos ik voor een broodje kroket. Geen doorsnee kroket, maar eentje van Oma Bobs met een vulling van kipsaté. Maxime is gek van frikandellen en voor haar bestelden we een huisgemaakte frikandel. De binnenkant was echter anders dan anders, dus zoals het kinderen betreft, bleef het helaas bij 1 hap. Maar geeft niks! Die peuzelden we met z’n allen wel op!

We sloten af met een heerlijk ijsje van Nice om vervolgens nog even naar de zandvlakte te lopen. Er staat een klimrek en rekstok, dus daar waren de kinderen wel even zoet mee, terwijl wij lekker op een bankje zaten.

Wat een fijne plek! De eigenaren zijn sinds Pasen bezig en hebben nog grote plannen voor de plek. Er is nu bijvoorbeeld nog geen overkapping, dus ligt het een beetje aan het weer of je hier lekker kunt zitten. Echter zijn ze wel de hele winter gewoon open op vrijdag, zaterdag en zondag. Afhaal is ook mogelijk!

De openingstijden (afhankelijk van het weer):
Vrijdag, zaterdag en zondag: 11.00 uur tot 19.00 uur

www.bosbergfoodbar.nl, Bosberg 3a, Appelscha